День героїв України

Сьогодні, 23 травня, відзначається День героїв – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників України, які боролися за рідну землю протягом століть та продовжують боротьбу і нині.

Історія цього свята непроста – рішення про святкування було прийняте на ІІ Великому зборі Організації українських націоналістів у 1941 році. Дату обрали на честь видатного громадського діяча, одного з найвидатніших командирів збройних сил, ідеолога українського націоналізму Євгена Коновальця, якого було підступно вбито 23 травня 1938 року у Роттердамі. Спершу відзначення Дня Героїв проводилося підпільно, а зі здобуттям незалежності України свято набуває все більшого розголосу, особливо з початком нової російсько-української війни.

Цей день – ще одна нагода вшанувати найсміливіших, найдостойніших та найвірніших синів та дочок України, всіх тих, хто віддав за неї найцінніше – власне життя.

Зараз знову іде війна, на якій українці вкотре виборюють своє право бути вільними. Від козаків, повстанців, січових стрільців і до наших військових, які нині сталевим щитом стоять перед ворогом – українська воєнна традиція єднає покоління борців, подвиги яких надихають нас до боротьби.

Українські герої сучасності різні за віком, статтю, політичними та релігійними переконаннями, світоглядом, соціальним статусом і національностями. Але їх об’єднує одне – любов до рідної землі, прагнення почуватися на ній господарями й ненависть до тих, хто прийшов грабувати й убивати.

Схиляємо голови перед загиблими.
Просимо у наших воїнів лише одного: “Повертайтесь живими”.

Слава Україні!
Слава Героям!
Герої не вмирають!

Контакти

Royal Palace Luxury Hotel and SPA

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Володимирська, 74

Контактні телефони:
+38 073 300 3 300 - Reception
+38 095 300 3 300 - Reception
+38 068 300 3 300 - Restaurant

Email:
info@royalpalace.com.ua