Святковий захід для інсулінозалежних діток

9 грудня в готелі Royal Palace Luxury Hotel and SPA відбувся особливий святковий захід для інсулінозалежних діток, організований Почесним консулом Республіки Молдова в місті Хмельницький та керівником БФ “Royal Palace” Миколою Скрипковським та генеральним директором ТМ ROYAL PALACE Анною Марчук.

На святі 33 дитини отримали цінні подарунки від почесного консула, зокрема кожна дитина отримала по два засоби для вимірювання цукру в крові. Також вони зустрілися з Святим Миколаєм та його ангелом. Для дітей був організований бенкет із улюбленими стравами, а весела програма та конкурси допомогли їм чудово провести час.

У своєму привітанні пан консул зазначив: “Перш за все ми маємо завдячувати військовим Збройних Сил України за їхню мужність та захист, і за можливість проводити такі заходи для діток.” В знак подяки нашим захисникам, діти розмальовували різдвяне печиво, яке згодом буде відправлено на фронт разом із іншими цінними подарунками для військових.

Цей захід став важливою нагодою показати любов та підтримку дітям, а також висловити подяку тим, хто мужньо захищає нашу країну.

Бажаю вам міцного здоров’я та успішного навчання, адже ви, дітки, – майбутнє нашої країни, яке буде розбудовувати нашу сильну та незалежну державу.
Дякуємо!

Контакти

Royal Palace Luxury Hotel and SPA

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Володимирська, 74

Контактні телефони:
+38 073 300 3 300 - Reception
+38 095 300 3 300 - Reception
+38 068 300 3 300 - Restaurant

Email:
info@royalpalace.com.ua