Творімо добро разом

Сьогодні 45-й день героїчного спротиву та відважної оборони України від російського агресора. 45 днів ми живемо у новій реальності, де кожен з нас намагається допомогти та пришвидшити час нашої Перемоги.

Хтось вступив у лави збройних сил, хтось став волонтером, хтось надав прихисток сім’ям, що втратили все, а хтось перелаштував успішний бізнес, щоб допомогти армії. Подібних історій безліч і саме завдяки таким людям Україна вистояла і продовжує давати гідну відсіч окупантам. Зараз як ніколи потрібно об’єднуватись та допомагати один одному.

Команда Royal Palace Luxury Hotel and SPA не стоїть осторонь і щодня робить свій внесок на шляху до Перемоги. Починаючи з 26 лютого кухня закладу працює цілодобово та готує щоденно від 270 до 530 порцій смачних гарячих обідів та вечерь, які ми передаємо безкоштовно. Також наші невтомні кухарі встигають готувати смачні страви та десерти для відвідувачів закладу.

Завітавши до нас на каву з тістечком, обід чи вечерю ви робите свій вклад у спільну добру справу та допомагаєте готувати безкоштовні обіди. Щиро дякуємо вам за це!

Впевнені, що зовсім скоро ми прокинемось у мирній сильній Україні, де не буде місця війні. Усі ми робимо для цього все можливе і неможливе.

Творімо добро разом, адже у єдності наша сила.

МИ – це УКРАЇНА!

Контакти

Royal Palace Luxury Hotel and SPA

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Володимирська, 74

Контактні телефони:
+38 073 300 3 300 - Reception
+38 095 300 3 300 - Reception
+38 068 300 3 300 - Restaurant

Email:
info@royalpalace.com.ua