Закликаємо бізнес та громадян об’єднуватись та діяти

Сьогодні як ніколи кожен з нас відчуває на собі наслідки війни, яка прийшла у наш дім. Багато людей втратили дах над головою та змушені шукати прихисток в сусідніх областях чи закордоном. І що найважче та найстрашніше – це усвідомлювати, скільки життів забрала ця безглузда агресія росії проти України. 

Вже більше місяця Збройні сили України відважно боронять наші міста та села, стримують навалу ворога. Саме завдяки нашим воїнам ми можемо продовжувати жити у наших будинках, виховувати дітей, цінувати хвилини, проведені з близькими нам людьми та просто зустрічати ранки, як ми робили це до війни.

Сьогодні у нас з вами є усі можливості, щоб допомогти державі, рідному місту та громадянам, які цього потребують. Закликаємо бізнес та громадян об’єднуватись та діяти.

Якщо у вас є можливість працювати та сплачувати податки – робіть це. Адже так ви підтримуєте нашу державу, армію та громадян, які залежать від соціальних виплат.

Якщо ви можете допомогти іншим людям – робіть це. Навіть маленька допомога може врятувати життя.

Якщо ви можете донести правду у маси – робіть це. Весь світ має знати і бачити, які жахіття робить росія на нашій землі, щоб кожен причетний відповів за скоєне.

Мета цього допису – нагадати кожному, що доля країни у його руках. Не будьте байдужими, робіть добрі справи та допомагайте один одному і ми обов’язково переможемо!

Контакти

Royal Palace Luxury Hotel and SPA

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Володимирська, 74

Контактні телефони:
+38 073 300 3 300 - Reception
+38 095 300 3 300 - Reception
+38 068 300 3 300 - Restaurant

Email:
info@royalpalace.com.ua