Різдвяні солодощі для військових від БФ «Royal Palace»

Вітаємо, дорогі друзі!

Сповнені радості та гармонії свята, ми виконуємо обіцянку щодо різдвяного печива, яке ми передаємо для наших військових героїв. Ці традиційні ласощі, які інсулінозалежні дітки прикрашали під час дитячого свята в Royal Palace кафе, стануть своєрідним символом нашої вдячності та підтримки.

Незважаючи на те, що кількість печива невелика – всього три десятки, благодійний фонд «Royal Palace» родини Скрипковських, вирішили розширити цю благородну ініціативу. Вже зараз завершуємо пакування цих солодких подарунків для наших справжніх героїв. До речі, наші ласощі та смаколики відправляються в підрозділ, де зараз служить наш співробітник. Він вирушив на фронт добровольцем ще 26 лютого 2022 року і, пройшовши труднощі та небезпеку, досі несе відповідальність за безпеку нашої країни.

Сьогодні, в особливий час Різдвяних свят, хочемо висловити величезну подяку тим, завдяки кому ми маємо можливість святкувати Різдво у затишних домівках, насолоджуючись обіймами рідних. Найголовніше, що ми пам’ятаємо, хто стоїть на сторожі нашої свободи та безпеки – наші Збройні Сили України. Їхня смілива відданість і жертовність дозволяють нам відчувати себе захищеними та вільними.

Найвищий вияв поваги та величезна вдячність нашим військовим за їхню невтомну працю та героїзм. Вони – наша гордість, і їм, безсумнівно, належить найтепліше місце в наших серцях. Нехай це Різдво принесе для них також тепло, благополуччя та підтримку нашого об’єднаного народу.

Дякуємо Збройним Силам України та всім нашим героям!
З найкращими побажаннями та любов’ю, БФ «Royal Palace» родини Скрипковських

Контакти

Royal Palace Luxury Hotel and SPA

Наша адреса: м. Хмельницький, вул. Володимирська, 74

Контактні телефони:
+38 073 300 3 300 - Reception
+38 095 300 3 300 - Reception
+38 068 300 3 300 - Restaurant

Email:
info@royalpalace.com.ua